BlogLees het laatste nieuws

trichovedic by StefTrichovedic ( trei’ko’vei’dik ) is afgeleid van het Griekse trichos van ‘haar’ betekent, vedic is afgeleid van Veda; oude Hindu teksten over wijsheid.

Dus kort samengevat betekent het “haarwijsheid”.

De trichovedic smoothing treatment voegt keratine toe aan het haar en zorgt dat het zich daar ook bindt. Tevens bevat deze behandeling o.a. tarwe en rijst proteïne. Met ieder zijn unieke werking.

De tarwe proteïne dringen diep in het haar en herstellen de innerlijke structuur. De rijst proteïne geven een natuurlijke bescherming tegen UV- stralingen.

De behandeling versterkt en beschermt het haar. Zorgt voor meer glans en maakt het haar gladder zonder de zwavelbruggen te verbreken. Pluizig haar wordt met gemiddeld 75 % gereduceerd!

Keratine is een bouwstof die van natuur ook in je haar zit. Door vele chemische behandelingen en/of handelingen wordt het haar beschadigd en verliest het zijn bouwstoffen. Doormiddel van een keratine behandeling bouw je het haar weer op. En is er na de eerste behandeling al een duidelijke verbetering zichtbaar/ voelbaar. Het grote voordeel is dat je een keratine behandeling meerdere malen kunt herhalen omdat het opbouwende behandeling is en het haar niet verder wordt beschadigd. Dat maakt deze behandeling geschikt voor bijna ieder type haar.


Alle voordelen op rij:

-     De trichovedic keratine behandeling is een wash-out behandeling. De keratine hoeft  geen 48-72 in het haar te trekken voordat het gewassen kan worden ( wat in veel gevallen wel zo is) Het grote voordeel hiervan is, dat je direct het resultaat kan zien en voelen. What you see is what you get!

-         Haar is beter handelbaar en makkelijker in model te brengen.

-         Verzorgt/ beschermd het haar intensief en pakt pluis grondig aan.

-         Kleuren worden veel intensiever

-         De shampoo en conditioner voor thuis gebruik geven maximaal verzorging en glans en verlengen de duur van een keratine behandeling.

-         Blijft gemiddeld 3 tot 4 maanden zitten.

Redenen genoeg om het eens te proberen.!

Benieuwd naar de resultaten..?

Kijk hieronder naar een voor en na foto. En lees de ervaring van o.a. Marieta.

Voor:

 

Na:

Voor een persoonlijk advies geef ons een belletje of kom lang in onze salon.

Tot gauw!

Keratine trichovedic

Reactie  Marieta:

ik vind het in één woord: GEWELDIG! Vooral merk ik dat als het vochtig weer buiten is, dat het dan niet ‘stro-achtig’ wordt.

     Nu heb ik mijn haren niet zoveel meer op een staart. Ik hoop dat het nog een tijd zo blijft!

Zoeken