KERATINE BEHANDELING VAN KERATHERAPY

Wat is keratine? En vooral wat doet het met je haar.

Keratine is een eiwit dat van nature al in het haar aanwezig is. Het is een bouwstof die het haar sterker en gezonder maakt. Doordat ons haar veel te lijden heeft van o.a. kleuringen, föhnen, wassen, kammen…etc. wordt de keratine aangetast. Daardoor gaat het haar pluizen, de glans verdwijnt en de structuur van het haar verandert.

Gelukkig zijn er behandelingen die de keratine weer aan vullen in het haar. Waardoor het gladder en gezonder wordt, het gaat weer volop glanzen en pluis wordt gereduceerd met circa 75%!

Vergis je niet, een Keratine behandeling is geen Straightening of Relaxer. Hoewel het haar gladder wordt (de structuur) verbreekt deze niet de zwavelbruggen in het haar. Wat een Relaxer of straightening wel doet. (Zwavelbruggen zijn de verbindingen in het haar die er voor zorgen dat haar krult).

Daardoor is een Keratine behandeling ook NIET schadelijk voor het haar. En komt het juist sterker en gezonder uit de behandeling. Dit is de meest intensieve verzorging voor je haar!

Keratherapy biedt verschillende keratinebehandelingen en verzorgings producten. Er is een behandeling of product voor ieder haartype.

-          Standaard keratine         - duurt circa 2 uur, en geeft ongeveer 3 maanden resultaat. Keratine moet thuis nog (deels) uitharden. Wassen of nat maken mag pas na 48 uur.

-          Standaard keratine +     - duurt circa 3 tot 4 uur,  eindresultaat is direct na de behandeling zichtbaar. Wassen of nat maken liefst pas na 24 uur. Houdtbaarheid is circa 3 tot 4 maanden.

-          Je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen de bovenste lagen van je haar te laten behandelen met de keratine of een vervelende lok aan de voorkant. Een soort mini behandeling.

Voor prijzen en de mogeljkheden voor jouw haar kun je het beste even bellen of nog beter even binnen wandelen in de salon. Zodat we je persoonlijk kunnen adviseren .

 

Voor en na.

keratine behandeling